Inskickade frågor (och svar)


Imse Dumse får inte bli medlem!

 Om Imse Dumse skulle ansöka måste vi säga nej! Den snåljåpen åt upp alla flugor själv, alla våra andra nät blev tomma!

/Imse Trilske

Styrelsen svarar; Imse Dumse vill inte vara med i föreningen. Han tycker att vi ska visa hänsyn och vara vänliga mot flugorna (Imse Dumse som flugfångarmästaren) men är gärna anlitad expert.

Medlemskap för Hesa Fredrik

Jag har inte sex ben men äter flugor och vill också gå med i föreningen. Får en fågel vara med?

Hesa Fredrik

Styrelsen svarar; Flugfångare som inte har sex ben får vara med men samtidigt är detta en spindelförening. Därför inför vi ett stödmedlemskap för alla där man kan stödja vårt viktiga arbete.

Hur blev avtalet med Grå-Sigge?

Vi mutade ju Grå-Sigge att stänga Imse Dumses nät men sen var det öppet igen. Är det inte bara vi som får muta och hota nu? Håller vi på att tappa greppet?

Imse Ilske

Styrelsen svarar; Så vitt vi vet lever Grå-Sigge och hans familj fortfarande så något måste ju ha hänt. Men föreningen fick ändå flugor till sist så allt blev bra, åtminstone för oss i ledningen.

Protester mot vår förening!

Vi är upprörda över er förening. Fånga myggor eller getingar i stället! Låt oss vara i fred! Bara för att vi äter bajs är vi inte sämre än någon annan!

Fugo & FIno

Styrelsen svarar: Visst är ni det!

Imse Dumse hedersmedlem

Ingen annan har gjort mer för oss spindlar. Imse Dumse är vår bästa flugfångare och ett stort föredöme! Låt honom bli hedersmedlem!

Imse Glufse

Styrelsen svarar: Imse Dumse har också samarbetat med Flugbolaget, lämnat tillbaka en fluga till sina föräldrar, berömt dem för att sikta bra på nätet och även varit vänlig mot flugor och andra insekter även om han äter upp dem. Därför är frågan om hedersmedlem inte aktuellt just nu.